Who Am I?

P1120045 copy copy

Kalo kamu berharap dapat enlightenment mengenai film paska membaca blog ini,
oh dear
, kamu salah tempat. Movietard hanyalah seorang penikmat pita 35 mm yang retarded gara-gara film itu sendiri. Nikmati aja selancar kamu di sini ya dan silakan tinggalkan kesanmu di page ini! cheers!

contact me at movietard@aol.com

Thanks a lot for Hakimicture who made a cool teaser poster of Movietard, I Love it!

14 thoughts on “Who Am I?

  1. Halo,

    Salam kenal yah, very nice blog. boleh saya promote yah link nya di tempat saya.. hehe saya juga suka nonton film (tapi belumberani nge-review). that’s why i need you, i guess.. hehe

    keep watching and writing yah

    • Thank you, Iin
      saya juga sempet mampir loh keblog kamu…dan udah bagus kok review kamuu tentang Jiffest Invasionnya, luvvv it! bahkan ya…film yang kamu tonton malah lebih banyak dari saya di Jiffest kemaren, so yea, u’re movie lover too

      dan Nicolas Saputra is cool! ngiri saya >.<

  2. Wow, another movie geek I found on surfing the webs… Anyway, nice review, I could probably used one of your review sometimes if you don’t mind.😀 So, have a nice warm day!!

  3. interesting blog name.. retarded and orgasmed by movie .. ada2 saja😀
    so creative .. I find your blog, accidently .. I’m movie-freak too but not as freak as you are I guess ..

    have a nice day🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s