Favorite Couple on TV Series

Romance relationship para karakter2 di series jadi salah satu hal yang bikin saya betah nontonin series. Honestly, walaupun the story sucks…saya tetep aja loh betah nonton demi mereka2 ini, so, I wanna make ma favo couple on tv series and here is ma list

5.  Alex Karev & Addison Forbes Montgomery
Who?
Alex
, si surgeon yang playboy, sotoy, nyebelin tapi ganteng (and yea, dia juga termasuk baik walapun gak seoke O’Malley). Baik??? Coba lihat gimana Alex who became a great hubby for Izzie.
Addy, a competitive, confident, smart, beautiful neonatal surgeon, dan yang bikin kita tambah benci sama dia, she was the one who married McDreamy and also seduced McSteamy, arrggghhhhh! she’s so lucky to get under their skin!!!

Contributing PhotographerReason
For a guy like Alex, you need a strong GF,and yay! that’s Addy! Inget dong scene saat di baby room, saat Addy narik Karev ke kamar istirahat ataupun scene sedih ketika Alex nyuekin Addy dan itu berkontribusi terhadap kepindahannya ke L.A?? doh Shonda, puhhhhhleaseee….Alex harus pindah ke private pratice!!! he’s much hotter than Pete Wilder

4.  Christian Troy & Kimber Henry
Who?
Christian
, a handsome metrosexual egoistic narsistic plastic surgeon at Miami. Sleeping with hundreds of women, to Christian, women are just like Klenex.  The irony is, we can’t hate him coz he’s just the way he is
Kimber, a late 20s blondie porn star Monroe-wannabe. Dia sayang Christian tapi dia juga tidur sama christian’s BFF and christian’s son, but same like Christian, she’s the way she is (Imagine how cool was she when she arranged the threesome in her pre-nuptials?)

Kimber-Christian-nip-tuck-880838_1506_1000

Reason

Hmmm…relasi mereka sebetulnya dalem, inget saat Kimber ngelakuin bi-seks karna keinginan Christian, saat Christian secara ‘kejamnya’ nidurin dia demi ngelupain Michelle, Saat Kimber balas dendam ataupun saat Kimber ninggalin Christian at the altar. They totally just hurt each other but at the same time, we always know they totally love each other.

3.  Liam Court & Naomi Clark
Who?
Liam
, bad boy yang baru dateng ke West Beverly High School dengan tingkah semau gue, but he’s actually a smart, “no-talk-action-only” fanatic follower
Naomi, si bitchie yang kita benci karna she got it all; the looks, the clothes, and yeah , the boys (except for Liam, obviously)

3.1

Reason

Adegan Nai mimpi ciuman lebih dari duapuluh detik seems like the steamiest fantasy on the tv screen so far, don’t you think? (wink wink). Every flirtmance scenes like the make out session in the woods, or when Liam promised another ride, or during the dance on the prom night in the set studio with the snows…. they make the screen on FIRE! Nai emang tergila2 ma Liam and vice versa, the only problem is, kita tahu bahwa hubungan mereka gak bakal seindah cerita dongeng. Bad boy vs bad girl, it’s gonna be plentiful of drama

2.  Nathaniel Archibald & Blair Cornelia Waldorf
who?

Nathaniel, cowo wasp yang tolol, cuman jago maen soccer and smoking weed, yang positif dari dia adalah his ken-perfecto-looks and err..…his bangs and the van Der Bilt legacy! Tapi yang pasti, I always love you nate, no matter how dumb you are!
Blair, si brunette yang cinta banget sama Ms. Hepburn, tapi herannya selalu merasa unsecure being a queen bee…. oh B,u’re a PERFECT TEN!

4.2

Reason

I always vote for nate as Blair’s BF, not chuck basstard (ooopssss… nantangin fans Chair nih),pacaran sejak usia 12 tahun, they totally made for each other, Blair aja bilang she always love Nate, always have,always will,soo… Serena ma Chuck itu cuman selingan masa abege!!!!! Blair Cornelia Archibald sounds better than Blair Bass rite??

1.  Seth Cohen & Summer Roberts
Who?
Seth
,
geeky boy pecinta komik and film asia yang nggak pedean tapi punya sense of humor yang top,dan believe me, dia justru jadi the new it boy yang jadi impian cewek-cewek di dunia  (subyektif mampus saya,hihihi)
Summer, It girlnya Harbor yang doyan belanja, nonton The Valley, ma baca page gossip tapi dia toh ‘grow up’ juga di season terakhir,masuk Brown dan jadi aktivis yang menyelamatkan lingkungan secara riil

Seth-and-Summer-summer-and-seth-544920_700_459.jpg

seth-summer-summer-and-seth-1676929-1024-576

Reason

Seth yang udah jatuh cinta ma Summer dari kecil, teen couple paling stagnan di tv,gak perlu putus sambung tapi gak pernah ngebosenin! Sethummer is sooo adorable!!! memorable scene, hmmm….nembak di kantin? Graduation day?? Seth dibonceng nake sepeda?? wait…the most memorable scene goes to… SETHUMMER’S WEDDING PASTINYA!! Itu adegan paling mengharukan sepanjang sejarah pertelevisian!! She’s now Summer Cohen!!!!!!!!!!!!

Seth-And-Summer-summer-and-seth-5351007-700-350

6 thoughts on “Favorite Couple on TV Series

    • waah, lo udah maen jeung, terimakassiiii…. padalan gue baru ngasi tau erdi, soalnya masih banyak yang kurang gitu link2 dll (baru belajar, en ternyata wordpress itu susah). eniwei, lo juga punya blog ya????? ihhh, kok gak pernah dipublish linknya, baru tau gue, and u’re blog is cool, bisa ada lagu2nya gitu

  1. MAS ADAAAAAAAAAAAAAAAM!!
    It’s totally not subjective, gie, fo sho’! XDD
    Seandainya lo ntn Queer as Folks mungkin gw akan menuntut Brian/Justin dimasukin juga hehehe

  2. @lia
    yup,yup,yup….ntar berantem lagi sama aku gara2 masalah chair atau nair,ahahaa

    @LaRas!
    Makasiii udah mampir kawan sejawat plurk! yeaaa ADAM is still sexy as hell (yang ngemeng2 ada fotonya dia di ONTD pas premiere Jennifer’s body)
    Brian Kinney itu? gara2 elo gue ampe searching tuh, tapi kan akhirnya (spoiler) Justin bukannya pergi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s